piektdiena, 2013. gada 5. jūlijs

Koki - dabiskais enerģijas lādiņš


Enerģētiskais lauks cilvēkam apkārt ir apmēram metra rādiusā, stiprākiem cilvēkiem mazliet vairāk.  Vai kādreiz Tev ir radusies slikta pašsajūta, kad kāds cilvēks pienāk pavisam tuvu un gribas kādu soli atkāpties? Vai ir bijusi nepatika, kad kāds pieskaras pie rokas vai pie pleca runājot ar Tevi? Vai esi  juties noguris vien no tā, ka uzturējies  vienā telpā ar ļoti aktīvu, darbīgu cilvēku, un vien no tā esi sajuties noguris, nespēj sakopot domas? Izskaidrojums ir vienkāršs- ir pārkāpts Tavs enerģētiskais lauks, tā lielums un forma ir ietekmēti, enerģija vienkārši aizplūst prom. Iespējams, ka tas otrs nemaz neapzinās, kādu iespaidu ir atstājis. Jūs abi vienkārši esat dažādi, neesat uz viena viļņa. Bet ir arī cilvēki, kas apzināti var „baroties” no Tavas enerģijas, izsauktajām emocijām.
Sava enerģētiskā lauka lielumu un enerģijas daudzumu var vienkārši atjaunot izmantojot dabas enerģijas avotus- kokus.  Lielākā daļa augu un koku dalās ar cilvēku un palīdz atjaunoties, uzlādēties. Bet ir arī koki- vampīri, kuri vienkārši paņems nost atlikušo. Sniegšu mazu ieskatu, kādi koki ir pēc savām enerģētiskajām īpašībām, bet sev atbilstošāko ir jāizvēlas, uzticoties savai intuīcijai, izjūtām.

Foto:dziedava
Ozols- spēcīgi, enerģiju dodoši koki. Vairāk piemēroti vīriešiem, jo ļoti stipra vīrišķīgā enerģija. Ozolam var lūgt palīdzību un Tev nolemtais liktenis piepildīsies, ja vien tas nebūs pretrunā dievišķajiem likumiem.


Foto: dziedava
Bērzs – enerģētiski spēcīgs koks, bet vairāk piemērots sievietēm, jo palīdz piepildīt ar sievišķīgo enerģiju auglībai. Bērzs arī palīdz sakārtot domas.



Foto: treepictureonline
Liepa- enerģiju dodošs koks. Tā palīdz cilvēkam cīnīties, dod spēku, dziedina. Pieņem arī ļaunos cilvēkus, lai sniegtu prāta apskaidrību un dziedinātu.



Foto: flickr
Kļava- mīlestības enerģijas koks. Palīdz risināt jautājumus saistībā ar mīlestību, problēmām laulībā. Palīdzēs sakārtot ģimenes dzīvi, atrast mīlestību sevī.



Foto: pirtslietas
Pīlādzis- dievišķās enerģijas koks, kas palīdz novērst ļaunu. Palīdz novērst problēmas, kas var izšķirt mīlošus cilvēkus, sargā no ļaunuma.




Foto: dabasretumi
Vītols – enerģiju dodošs, palīdz veidot cilvēka saikni ar Visumu, parāda skaisto, atver acis uz apkārtējās pasaules daiļumu.



Foto:apollo
Priede- enerģiju dodošs, Saules koks. Tai nekas nav jāprasa, jo palīdzēs vien jau tad, kad pieskarsies. Tā palīdzēs dažādu slimību gadījumos un attīrīs dvēseli.


Foto:visslv
Egle – enerģiju nedod. Tā nosūc no cilvēka visu, jo cilvēki ir pārāk nežēlīgi pret eglēm.




Foto:kiksi.lv
Apse- enerģiju paņem. Ja ir sakrājusies sliktā enerģija un domas, tad jāiet uz pāris minūtēm pie apses, jo tā visu paņems.



Foto:treepictureonline
Kastanis – enerģijas ņēmējs. Tas atbrīvos no stresa un visa negatīvā. Vislabāk iet pie tā ziedēšanas laikā.





Ieteikumi:
  • Koki, kas aug pilsētā ceļa malās nebūs tie labākie, jo tie, tāpat kā Tu ir uzsūkuši sevi visu pilsētas kņadu, dūmus, putekļus un nav enerģijas pilni. Ja nav citas iespējas, tad ieej parkā un tur izvēlies koku. Vislabāk ir iet mežā pastaigāties.
  • Ejot pie dabas, nevelc sintētiskas drēbes. Dabai patīk viss dabiskais- kokvilna, vilna.
  • Labākā laiks enerģijas uzlādēšanai  ir no rīta 1-2 stundas pēc saullēkta vai vakarā 1-2 stundas pirms saulrieta. 
  • Lai noteiktu, kurš koks būs spēcīgāks enerģētiski, aplūko, kā tie aug. Vistiprākie, enerģētiski spēcīgākie koki aug vieni, tiem apkārt nav citu koku. Tie, kuri aug cieši blakus viens otram, ir enerģētiski vājāki.
  • Kad esi izvēlējies koku, tad vienkārši uzticies savam ķermenim. Ja vēlies, pieliec tikai plaukstu vai pieri, ja izjūti vajadzību, piespiedies klāt ar visu augumu. Uzticies pats savām izjūtām!
  • Domās aprunājies ar koku, palūdz, lai palīdz. Pavadi laiku tur pēc vajadzības, var 2-3 minūtes vai pat līdz stundai.  Vairāk gan nevajag! Nemaini kokus un neskraidi pa mežu, meklējot kaut ko vēl. Kas par daudz, tas par skādi!!!
  • Prom ejot, domās pasaki paldies un atvadies, lai pārrautu enerģētisko saikni, kas abus jūs vienoja uz tām minūtēm.

Patīkamu relaksāciju un enerģijas uzlādēšanu pie dabas !!!! Tā ir terapija mūsu dvēselei!!!!


Nav komentāru: