sestdiena, 2013. gada 7. decembris

Numeroloģiskās dāvaniņas

Foto:pnc.lv


Par numeroloģiju kopumā. Ar numeroloģiju var raksturot cilvēkus, redzēt viņu vājās un stiprās puses, saprast, kā kompensēt dažādas rakstura iezīmes, var apskatīt saderības pāriem, izskaitīt piemērotākos gadus, mēnešus un dienas, kad, ko iesākt darīt un kad ko nedarīt. Var izskaitļot piemērotākos uzņēmuma nosaukumus vai vārda un uzvārda atbilstību. Var noteikt jebkuru skaitļu vibrācijas un ietekmes cilvēka dzīvē!!!!
Numeroloģija ir ezotēriska zinātne par skaitļiem. Skaitļi un cipari ir mums apkārt, visu var izteikt ciparos, formulās, viss tiek mērīts, veidots saistībā ar cipariem un skaitļiem. Daudzi numeroloģiju sauc arī par skaitļu maģiju. Ar tās palīdzību var noteikt Jums interesējošā cilvēka raksturu, dabas dotos talantus, saderību. Numeroloģija sniegs ieskatu nākotnē, varēs noteikt piemērotāko dzīvesvietu, labāko laiku dažādu lēmumu pieņemšanai un problēmu risināšanai.
          Strādāju  arī Taro un Eņģeļkārtīm. Pašlaik apgūstu arī darbu ar svārstiņu un padziļināto ezotērikas pusi par enerģijām, Mēness dienu ietekmi. Turpinu padziļināti apgūt Taro noslēpumus. 
Pamazām hobijs pārvērties par dzīvesveidu.
No novembra sāku pieņemt arī klātienē Rīgā, Āgenskalnā
Ir iespēja saņemt numeroloģisko raksturojumu uz e-pastu word vai pdf formātā. 
Ir nopērkamas arī dāvanu kartes.

Piedāvāju numeroloģiskās dāvaniņas- raksturojums, īsa prognoze individuālajam nākamajam gadam. Dāvaniņas noformētas, gaumīgas, patiks ikvienam!!
  






0,5 h konsultācija – 10 EUR
1 h konsultācija – 17 EUR
Noformēta dāvaniņa – 15 EUR
Raksturojums uz e-pastu – 10 EUR

Kontakti:
mob.25985235



                   Sertificēta numeroloģe: Aija Rusaika

1 komentārs:

Anonīms teica...

ta turpinat .malacis