trešdiena, 2013. gada 18. septembris

Rauga matu maskas matu augšanai


Foto: modniy.tv
Raugs satur visas matiem nepieciešamās barības vielas, kuras stimulē matu augšanu. Rauga sastāvā ietilpst olbaltumvielas no ,kurām veidojas matu struktūra, kā arī visas B grupas vitamīni, kuri palīdz matiem augt stipriem un veseliem.
Rauga matu maskas ir ieteicams taisīt visiem, kuri vēlas nodrošināt saviem matiem pilnvērtīgu barošanu un kopšanu. Pateicoties raugam, mati sāks augt daudz ātrāk. Raugs palīdz cīnīties ar- matu izkrišanu, stimulē to augšanu, uzlabo matu struktūru. Piedāvājam dažus rauga matu masku variantus, izvēlaties sev piemērotāku.

Rauga matu maska pret matu izkrišanu
Paņemat rauga briketi, no tā nogriežat apmēram ¼ daļu. Pārējo varat ielikt ledusskapī. Klāt pievienojiet pus tējkaroti medus un kārtīgi samaisiet raugu kopā ar medu. Atstājiet uz vienu stundu. Pēc tam rauga masu uzklājiet uz sausiem matiem, kārtīgi ierīvējot matu saknēs un visā matu garumā. Masku atstājiet matos uz stundu, aptinot galvu ar polietilēna maisiņu, un biezo dvieli. Skalojiet ārā ar siltu ūdeni bez šampūna.

Rauga matu maska matu nostiprināšanai
Paņemiet pusglāzi kefīra, nedaudz uzsildiet to, klāt pievienojiet pus paciņu rauga un 1 ēdamkaroti medu. Ļaujiet masai pacelties augšā, tad klāt pievienojiet 1 ēdamkaroti kakao. Pēc tam rauga masu uzklājiet uz sausiem matiem, kārtīgi ierīvējot matu saknēs, visā matu garumā. Masku atstājiet matos uz stundu, aptinot galvu ar polietilēna maisiņu un biezo dvieli. Skalojiet ārā ar siltu ūdeni un šampūnu. Ļoti laba matu maska-raugs un kakao, baro matus, kefīrs labi mitrina. Pēc šīs matu maskas mati smaržo pēc šokolādes.


Foto: misseva.ru

 Rauga un olbaltuma matu maska
Sajauciet 1 ēdamkaroti sausā rauga ar 1 tējkaroti silta ūdens. Sanākušajā putriņā pievienojiet klāt sakultu olas baltumu, un kārtīgi visu samaisiet. Kārtīgi ierīvējiet sausajās matu saknēs un visu matu garumā. Masku atstājiet matos uz stundu, aptinot galvu ar polietilēna maisiņu un biezo dvieli. Skalojiet ārā ar siltu ūdeni un šampūnu.

Rauga matu maska sausiem matiem
Paņemiet glāzi kefīra, nedaudz uzsildiet, pievienojiet klāt 1 ēdamkaroti sausā rauga, kārtīgi samaisiet un atstājiet siltā vietā uz vienu stundu. Pēc stundas uzklājiet uz sausiem matiem, kārtīgi ierīvējot matu saknēsun visu matu garumā. Atstājiet uz 30 minūtēm. Pēc pusstundas izskalojiet matus ar siltu ūdeni, tad nobeigumam, noskalojiet matus ar ūdeni, kuram klāt ir pievienots nedaudz ābola etiķis. Maska likvidē blaugznas, mitrina, baro un paātrina matu augšanu.


Foto: youcure.me

Rauga un sīpola matu maska
Sajauciet 1 ēdamkaroti sausā rauga ar 1 ēdamkaroti silta ūdens. Klāt pievienojiet 1 ēdamkaroti sīpola sulas, šķipsniņu sāls, un 1 tējkaroti dadžu eļļas. Kārtīgi visu sajauciet un rūpīgi ierīvējiet masku sausos matu saknēs. Masku atstājiet matos uz stundu, aptinot galvu ar polietilēna maisiņu un biezo dvieli. Skalojiet ārā ar siltu ūdeni un šampūnu.

Rauga-sinepju un medus matu maska
Sajauciet 1 ēdamkaroti sausā rauga ar 1 ēdamkaroti silta ūdens. Klāt pievienojiet 1 tējkaroti cukura. Atstājiet šo masu uz stundu siltā vietā. Tad matu maskai klāt pievienojiet 1 ēdamkaroti medus un 2 tējkarotes sinepju pulvera. Visu kārtīgi samaisiet un uzklājiet uz sausām matu saknēm. Masku atstājiet matos uz stundu un tad izmazgājiet galvu ar šampūnu. Taisiet šādu matu masku 1 reizi nedēļā un 2 mēnešu garumā, un jūs paši ievērosiet, ka jūsu mati ļoti ātri sāks augt.


Foto: myladies.ru
Raugs ar cukuru plāniem un nepaklausīgiem matiem
Izšķīdiniet 30 gramus rauga siltā ūdenī un klāt pievienojiet 1 tējkaroti cukura. Kad masa sāks ierūgt, uzklājiet sausos matos visu matu garumā un paturiet 1 stundu. izskalojiet galvu ar siltu ūdeni bez šampūna.

Rauga - medus matu maska
Paņemiet raugu un medu vienādās proporcijās, izšķīdiniet siltā ūdenī un atstājiet uz 1 stundu siltā vietā. Uzklājiet matu masku uz sausiem matiem. Masku atstājiet matos uz stundu, aptinot galvu ar polietilēna maisiņu un biezo dvieli. Skalojiet ārā ar siltu ūdeni un šampūnu.

Rauga matu maska plāniem un novājinātiem matiem
Paņemiet 20 gramus rauga, sajauciet kopā ar siltu pienu un nolieciet uz 20 minūtēm siltā vietā, lai uzrūgst. Pēc tam šai masai klāt pievienojiet 1 ēdamkaroti olīveļļas un 1 olas dzeltenumu. Visu kārtīgi sajauciet. Ierīvējiet masku sausos matu saknēs un visā matu garumā. Masku atstājiet matos uz 40-50 minūtes , aptinot galvu ar polietilēna maisiņu un biezo dvieli. Skalojiet ārā ar siltu ūdeni.

Ja jūms šīs raksts ir nodērējis, iesakiet to arī saviem draugiem, nospiežot  zemāk uz norādītajām podziņām.


Nav komentāru: