piektdiena, 2013. gada 1. novembris

Kā nomest liekos kilogramus no vēdera: VINGROJUMI

Foto zhenskoe-mnenie.ru

Pirmie vingrinājumi ir labi ar to, ka tos var taisīt, nenokāpjoties no krēsla, un taisīt šos vingrinājumus var pie jebkādas izdevības. Tas ir ļoti svarīgi, ja jūs atrodaties darbā vai mājas. Šos vingrojumus var veikt arī tur, vienkārši sēdot.
Pirmais vingrojums:
Apsēdieties uz krēsla un ar rokām turieties aiz krēsla. Paceliet augšā zodu, maksimāli iztaisnojiet muguru un paceliet augšā kājas. Pagrieziet kājas vispirms pa kreisi, tad pa labi. Uzsāciet šo vingrojumu ar 10 atkārtojumiem, tad katru reizi vingrinājuma daudzumu palieliniet.

Otrais vingrinājums:
Apsēdieties uz krēsla, salieciet kopā ceļus, pēdas cieši piespiediet grīdai. Izstiepiet rokas uz priekšu, izelpojiet, sasprindziniet vēdera muskulatūru. Lēnām liecieties uz priekšu, cenšoties atsniegt grīdu. Ieelpojiet, izelpojiet, atgriezieties iepriekšējā pozā. Ieelpojiet. Uzsāciet šo vingrojumu ar 5 reizēm, tad katru reizi pakāpeniski vingrinājuma daudzumu palieliniet.

Trešais variants:
Šo vingrojumu var veikt nepamanāmi darbā vai sabiedriskajā transporta.
Sēžot, sasprindzināt un pēc tam atbrīvot vēdera muskulatūru. Taisīt šādu vingrojumu var tik, cik vēlaties. Ja pastāv tāda iespēja, staigājot vēderu turiet ievilktu.




Ļoti labs vēdera trenēšanas veids, ir griezt riņķi. Sākumā var paņemt vieglu riņķi, pēc tam, lai būtu efekts, paņemiet smagāku riņķi.




Foto: dietaprostaja.blogspot.com



Vēl daži vingrinājumi vēdera samazināšanai.

1). Apguļaties uz muguras, rokas gar sāniem, paceļat kājas gaisā un grieziet ritentiņu. Šo vingrojumu var veikt mājās skatoties televizoru.


2) Guļot uz grīdas, kājas salieciet ceļos un paceliet tos gaisā. Rokas aizlieciet aiz galvas.

Izelpas laikā, sasprindzinot muskuļus paceļat no grīdas plecus un krūškurvi uz priekšu, ieelpas laikā atlaižat atpakaļ. Jostas daļai jāpaliek piespiestai pie grīdas. Zodam jāstiepjas uz priekšu. Atkārtojiet 25-30 reizes.


 3). Guļot uz muguras, paceliet augšā saliektus ceļos kājas. Rokas turiet gar mālām un nedaudz piespiediets ar plaukstām pret grīdu.



 Šādā pozā paceļiet gurnus uz augšu un tad nolaidiet atpakaļ. Sāciet šo vingrojumu ar 3-5 reizēm, pēc tam jācenšas taisīt vairāk.

4). Ļoti efektīvi dedzina taukus no vēdera un gurniem, lēkāšana ar lecamauklu, kādas 10-15 minūtes un dienā vairākas reizes.


5). Guļot uz grīdas, kājas ir saliektas ceļos, pēdas piespiestas pie grīdas, rokas aizliktas aiz galvas.
Sasprindzinot muskuļus, piepaceļiet augšējo ķermeņa daļu, pievelkot vienas rokas elkoni pie pretēja kājas ceļgala. 


 Sākumā liecieties pie labas kājas ceļgala un pēc tam pie kreisās kājas ceļgala. Taisot šo vingrojumu nesalieciet elkoņus kopā, tiem jāskatās pa malām. Negroziet galvu, kustās tikai ķermeņa korpuss. Ceļoties, taisiet izelpu.



 Vēl, var veikt visus vingrinājumus, kurus skolas laikā  mums lika taisīt vēdera muskulatūras nostiprināšanai.


 Pīemēram, šie divi vingrojumi.


Foto: nadietah.ru





1 komentārs:

Liene teica...

Diezgan labi, ar treso variantu varu treneties jebkur.