otrdiena, 2013. gada 26. novembris

Kā nostiprināt nagus mājas apstākļos.


Foto: econet.ru


1). Pirmkārt, jāatceras, ka lielāko mājas darbu daļu ir ieteicams veikt cimdos, lai rokām nebūtu saskarsmes ar ķīmiskiem līdzekļiem.

2). Otrkārt, nostiprināt nagus mājas apstākļos var visdažādākajos veidos. Piemēram, uztaisot no jūras sāls vanniņu. Pagatavot šādu vanniņu ir ļoti vienkārši. Nelielā traukā ar siltu ūdeni, pievienojam 1 tējkaroti jūras sāls. Iegremdējam tur rokas un turam 15 minūtes. Pēc tam, noskalojiet rokas siltā ūdenī un uzklājam barojošo krēmu, maigi ierīvējot to nagos.

3). Nostiprināt nagus var ar masāžu. Uz mīkstas zobu birstes uzlieciet bērnu ziepes, uzmanīgi ar apļveida kustībām pamasējiet tos. Pēc tam noskalojiet ziepes siltā ūdenī. Uz kutikulas uzklājiet speciālo kutikulai paredzēto eļļiņu. Ar speciālo koka lāpstiņu pastumiet kutikulu uz augšu. Uzklājiet barojošo krēmu. 

4). Ļoti laba nagu maska ir no tomātiem. Paņemiet vienu nogatavojušu tomātu, samīciet to un iegremdējiet tajā rokas. Paturiet 5 minūtes( iespējams nedaudz sūrstēs) un noskalojiet siltā ūdenī. Uzklājiet barojošo krēmu.



Nav komentāru: