svētdiena, 2014. gada 25. maijs

Mēness kalendārs 25.05. - 01.06.

Foto: sievietespasaule.lv

26. Mēness diena (no 25.maija plkst.03:31  līdz  26.maija plkst.03:55)
Čika laiks no 25.05. plkst.18:59 – 26.05.plkst.00:27
Šajā dienā var notikt mistiski, neizprotami notikumi. Cilvēki noskaņoti uz konfliktiem, var būt neparedzētas rīcības, neprognozējami notikumi. Grūta un sarežģīta diena. Cilvēku enerģija šajā dienā ir vāja, tāpēc tie meklēs, kur to uzlādēt. Šajā dienā var arī rasties pašapmāns par saviem sasniegumiem un būs vēlme palielīties, izcelties citu vidū. Esiet mierīgi un uztverat visu ar humoru, nav jāiespringst uz meļu un liekuļu izgājieniem. Attiecībās var rasties pārpratumi, konflikti, bet neieciklējaties uz to, paskatieties no malas.  Šodien nevar veikt operācijas ar naudu, slēgt līgumus.
Uzturā vairāk lietot dārzeņus un augļus. Var griezt matus, bet nedrīkst labot un raut zobus. Operācijas neveikt. Ļoti noderīgas ir masāžas, akupunktūra.
Ja dienā kaut ko neesat sapratuši, tad sapnis palīdzēs iedziļināties būtībā.

27. Mēness diena (no 26.maija plkst.03:55  līdz 27.maija plkst.04:22)
Intuitīvo atklājumu diena.  Var negaidīti atrast izeju no problēmām. Iesaka meditēt un jāieklausās savā sirdsbalsī. Darbā  var eksperimentēt, jo var atrast netradicionālu izeju no situācijas. Šajā dienā labāk ir atdot parādus un risināt naudas problēmu lietas.  Nemeklējiet negatīvās iezīmes savas otras pusītes tekstos.  Jebkuri padomi nāk no visas sirds un tajos jāieklausās. Šajā dienā izpaužas visas dvēseliskās rakstura īpašības, kas uzkrājušās mēneša laikā.  Jāieklausās savā sirdsbalsī un jāsajūt kosmiskās vibrācijas.
Šodien labāk neveikt rentgenu un nedzert ķīmiskus preperātus. Donoriem labāk šodien nenodot asinis, jo var rasties asinsrites problēmas. Šodien var griezt matus.
Šīs dienas sapņi prasa precīzu interpretāciju, jo sapņi var izrādīties simboliski.

28. Mēness diena ( no  27.maija plkst.04:22  līdz  28.maija plkst.04:55)
Čika laiks  27.maijā no plkst. 12:11 – 00:00
Veiksmīga un harmoniska diena.  Dienas enerģētika labvēlīgi ietekmē cilvēku šodien. Neturiet sevī aizvainojumus, nedusmojaties. Šī diena labvēlīga dažādām mājas lietām. Neizmantojiet ļaunprātīgi citu atklāsmes, neuzbāzieties citiem. Šodien visi saņems pēc nopelniem. Šodien var risināt jebkādus finansiālus jautājumus, bet svarīgākas lietas atlieciet līdz jaunā Mēness sākumam.
Galvenais nepārēsties. Šodien saudzējiet acis un izvairieties no spilgtas gaismas. Attīriet savu organismu no iekšpuses. Slimības, kas šodien iesākas ir karmiskas un parāda, kas īsti dzīvē nav sakārtots. Kamēr neapzināsies kļūdas savā dzīvē, tikmēr veselība nebūs laba. Saslimšana var parādīt Tavu mācībstundu, kas jāapgūst.
Sapņos varam ieraudzīt savu nākotni tādu, kāda tā būtu ievērojot dzīves uzdevumu.

29. Mēness diena ( no  28.maija plkst.04:55 līdz  28.maija plkst.21:41)
Čika laiks  28.maijā no plkst. 00:00 – 07:47

Sarežģīta, demoniska diena. Dienas enerģētika ir smaga un agresīva. Cilvēkiem var uznākt nepamatotas panikas lēkmes, trauksme. Šajā dienā nedrīkst  izskaidroties, ticēt solījumiem un klausīties baumās. Dienu gaišāku var padarīt Jūsu humora izjūta. Jāatīra savas domas, jāiet pirtī attīrīt garu un domas. Mājās jāveic liela revīzija, jāiztīra visu nevajadzīgo, jātīra ledusskapis, jo tas ir labklājības rādītājs. Jo gaišāk kļūs apkārt, jo vairāk iespēju piesaistīt pozitīvu enerģiju.
Vēlams ievērot atturību un nepārēsties. Esiet atturīgi un prātīgi, ātri var izprovocēt stresa situācijas, kas smagi atsauksies uz veselību.
Sapņi ir smagi un nepatīkami, tēliem nozīmes nav, bet tie parāda cilvēka iekšējo stāvokli.

Jauna Mēness fāze. Ļoti labi šajā fāzē sākt organisma norūdīšanas procedūras, uzsākt vitamīnu kūres. Organisms labi uzņem minerālvielas – magniju, dzelzi, kalciju. Jebkuras procedūras dos labu rezultātu. Šajā laikā ir vērojama cilvēku pasivitāte, enerģijas izsīkums, jo cilvēki pamazām atkopjas pēc straujā skrējiena iepriekšējos periodos. Periods ir bīstams tiem, kas seko līdzi savam svaram, jo organisms cenšas atkopties un uzkrāt taukus. Tagad ir laiks uzkrāt enerģiju, plānot, sapņot. Labi der ūdens procedūras, kontrastdušas.  Brīžiem var šķist, ka darbi neiet un viss krīt no rokām ārā. Neuztraucieties!!! Plānojiet, domājiet!!! Viss būs labi, organisms noskaņosies, uzkrās spēkus un būs atkal jauns uzrāviens.

1.Mēness diena (no 28.maija plkst.21:41 līdz  29.maija plkst.05:35)
Sākas jauns mēness cikls. Šajā dienā jāsāk plānot, domāt nākamā mēneša plānus.  Visas domas, plānus ir jāuzraksta uz papīra, jānoformulē domās, ko vēlas šomēness vai šogad sasniegt. Visi jaunie aizsākumi rod papildinājumu no kosmosa un no augstākiem spēkiem.  Šodien domas materializējas, tāpēc jādomā tikai labas domas. Nav ieteicams sākt mēness ciklu ar jauniem darbiem un lieliem projektiem, galvenais plānot, domāt gaišas domas un krāt spēkus.
Veselība. Imunitāte ir vājāka, tā jāsāk nostiprināt. Sargieties no fiziskās un morālās pārpūles. Uzturā ir jālieto daudz šķidruma, lai organismam palīdzētu tikt vaļa no sārņiem. Īpaši zāļu tējas, novārījumus, sulas. Nelietojiet alkoholu, asus ēdienus. Organisms vēl nav spēcīgs un gatavs jaunam fiziskās slodzes uzrāvienam, tāpēc visu dariet ar prātu un mērenās devās.
Sapņi šajā dienā jums saka priekšā, rāda zīmes, dot skaidrojumu, bet tie nav jāuztver burtiski. Ieklausieties pats sevī, lai atrastu šo doto zīmju atslēgu.
          Šodien vakarā var veikt dažādus rituālus naudas, veiksmes, mīlestības ierosmei. Var veidot vēlmju kolāžas, dedzināt čekus, iesvētīt māju, veidot amuletus.

2.Mēness diena ( no  29.maija plkst.05:35  līdz  30.maija plkst.06:22)
Čika laiks no 29.maija plkst.13:00 – 30.maija 06:22
Sāciet meklēt resursus visam ieplānotajam, interesējaties par plānu realizācijas iespējām. Galvenais ir spert pirmo soli, jo diena paredzēta, lai iesāktu plānoto. Iegaumējiet, kas šodien nonāk pie jums domu līmenī vai materiālā ziņā, noderēs jums turpmākā mēneša laikā. Lai cik absurdas neliktos ar jums notikušās lietas šodien, jums ir jāsaprot, ka tam ir paslēpts zemteksts, kas atklāsies turpmākā mēneša laikā.
Veselība. Laiks sākt sportot. Vismaz pastaigas svaigā gaisā, jo tas palīdzēs organismu uzturēt tonusā. Mēness otrajā dienā pamostas apetīte un negausīgas ēšanas maniere. Visu, ko lieku apēdīsiet, sajutīsiet kā dubultu slogu vēlāk. Laba diena jogas nodarbībām, vispārattīstošiem vingrinājumiem. Labi būtu apmeklēt pirti vai mērcēties vannā.
Sapņi ir tukši un īpašu nozīmi nenes.

3.Mēness diena no 30.maija plkst.06:22  līdz  31.maija plkst.07:17)
Čika laiks 30.maijā no plkst.06:22 – 17:13
Aktīvi darbojaties, risiniet savas problēmas, sāciet realizēt plānus. Šodien ir enerģijas pilna diena.  Dienas pirmajā pusē var sastapties ar cilvēku agresiju vai neapmierinātību. Esiet savaldīgi, koncentrējieties uz savām lietām, jo diena nesīs labus augļus un padarītais dos gandarījumu. Savus spēkus jāizmanto tikai pozitīvām lietām, bet ne attiecību skaidrošanai. Domas un vārdi šodien materializējas, tāpēc domājiet, ko dariet un ko runājiet!!!
Veselība.Saudzīgi un uzmanīgi pievērsiet uzmanību ausīm un kaklam, tās ir vārīgās vietas šodien.  Ja esat pavadījuši dienu pasīvi, tad obligāti ir jāatbrīvojas no sakrājušās fiziskās enerģijas, jāvingro, jāskrien, jākustas. Neslinkojiet, bet arī nepārpūlaties! Alkohols ir pieļaujams, bet mazās devās. Šodien  nav ieteicamas operācijas, zobu raušana un matu griešana.
Sapņos atspoguļosies jūsu dienas uzkrātās emocijas.

4.Mēness diena ( no 31.maija plkst.07:17  līdz  1.jūn. plkst.08:16)
Šodien var saskatīt savu iesākto darbu pirmos rezultātus. Varam redzēt arī apkārtējo reakciju uz mūsu darbiem, domām, vārdiem. Šodien variet arī vēl kaut ko labot, koriģēt savos plānos. Ja arī šodien dienu pavadīsiet pasīvi, tad viss turpmākais mēnesis paies pasīvi, darot ikdienišķas lietas, problēmas nerisināsies un jauni sākumi nebūs. Šodien ir iespēja saņemt daudz jaunas informācijas un ziņas, tāpēc ir svarīgi atšķirt, kur taisnība un kur nē. Šodien mēs varam ieraudzīt daudzus cilvēkus īstajā gaismā, kura ne vienmēr būs patīkama. Un arī sevi mēs parādam visiem tādus, kādi esam. Tie, kuri negrib skatīties patiesībai acīs, šo dienu pavadīs negatīvā gaisotnē, bet tie, kuri nebaidās no patiesības, dienu uztvers kā mācību stundu.
Veselība. Šodien labs laiks, lai novārītu dažādus tēju un zāļu uzlējumus. Veselībai kaitīgi šodien ir gan alkohols, gan nikotīns, nedrīkst pārēsties. Var saasināties hroniskās slimības. Ja nesāksiet uzreiz ārstēt, radīsies sarežģījumi.
Šodien sapņi ir ļoti zīmīgi. Krāsaini, viegli sapņi ir uz izdošanos. Trauksmaini sapņi brīdina, ka ieceres vai plāni nav labi, būs briesmas. Jāņem vērā sapņos sūtītos signālus.

5.Mēness diena  no 1.jūn. plkst.08:16 līdz  2.jūn. plkst.09:20)
Čika laiks no 1.jūn.plkst. 09:33 – 2.jūn. plkst.04:43
Liktenīga diena, saasinās intuitīvā uztvere. Šodien ir dvēseles tīrības diena, jācenšas radīt harmoniju sevī, ir jāsaglabā ticība saviem ideāliem un principiem. Var notikt pārkārtojumi jūsu domās, sirdī, bieži mainīsies noskaņojums. Rūpīgi sekojiet šodien visam, kas notiks- savām domām, vārdiem, darbiem. Visam būs sava liktenīga nozīme. Nebaidieties būt patiess un atklāts. Diena veiksmīga izlēmīgiem un drosmīgiem cilvēkiem.
Veselība. Šodien uzsāktās diētas ir bezjēdzīgas, tās var nodarīt vairāk ļaunu nekā labu Jūsu organismam. Kopumā diena organismam labvēlīga, viss, ko apēdīsiet, labi pārstrādāsies. Priekšroku jādot augu barībai un piena produktiem. Vēlamas zāļu tējas, veikt organisma attīrīšanās procedūras.  Slimības, kas šajā dienā rodas, ir negatīvo emociju sekas.

Sapņi atspoguļo iekšējo pasauli. Ja pareizi iztulko sapni, tad var izprast, kurā virzienā ir jāveic izmaiņas savos uzskatos vai darbos.

Nav komentāru: