pirmdiena, 2013. gada 13. maijs

Apbrīnojami pa savam.

Frančiem ir šāds teiciens:'' Katra sieviete ir apbrīnojama pa savam''. Var saglabāt savu pievilcību neķēroties klāt kosmētiskiem līdzekļiem. Galvenie pašsajūtas iemesli ir veselīgs dzīvesveids un pareizs uzturs. Tikai tad sieviete izskatīsies labi, viņas āda būs svaiga un gluda.
Pirmkārt, cenšaties izvairīties lietot lielos daudzumos saldumus, taukainus,asus ēdienus. Sāciet lietot produktus, kuri satur vitamīnus A,B,C , jo viņi spēle ļoti lielu lomu ādas funkcijas regulēšanā un matu augšanā. Tātad jūsu ēdienkartē jābūt : piens, burkāni, āboli, ķirbis, kāposti, vērtīgie citroni.
Foto: Fwweekly 
Viens no lielākajiem skaistuma ienaidniekiem ir smēķēšana. Pat uzturoties piesmēķētā telpā, tas var negatīvi ietekmēt ādu, tā var pieņemt pelēcīgi dzelteno toni.


Smēķēšana padara ādu pārmērīgi taukainu, uz tas parādās pinnes un melnie punktiņi, bet citrreiz tieši otrādi - āda kļūst pārmērīgi sausa un ātri noveco. Mūsdienās ļoti daudz sievietes sūdzās, ka āda ir ļoti sausa. Sausumu var novērst ar mitrinoša krēma palīdzību, bet ir arī citas metodes, teiksim, vairāk dzert ūdeni –līdz 1,5litriem dienā. Ļoti noderīgi ir pastaigāties ārā pēc lietus vai lietus laikā, bet ziemā tad, kad snieg. Pēc mutes nomazgāšanas nav ieteicams noslaucīt ādu sausu, pietiek nedaudz nosusināt. Pēc tam uzklājiet mitrinošu krēmu. Ādas stāvoklis un ādas krāsa daudzkārt ir atkarīga no tā vai jums ir sabalansēts miegs un vai jūs pietiekami ilgi uzturaties svaigā gaisā. 


Ja jūms šīs raksts ir nodērējis, iesakiet to arī saviem draugiem, nospiežot  zemāk uz norādītajām podziņām.


Nav komentāru: