trešdiena, 2013. gada 15. maijs

Lai notievētu ir vajadzīga motivācija



Lai notievētu ir vajadzīga motivācija

Foto:hotmeganews

Katra sieviete, ielūkojoties spogulī, vēlās ieraudzīt sevi skaistu, slaidu, veselu un dzīvespriecīgu. Tev jābūt motivētai cīņā ar lieko svaru ,sevi jānoskaņo, ka tu to vari, ka tu to vēlies un tu esi tā vērta. Ja tu to vēlies un jau esi tam gatava, tad tas ir ļoti labs rādītājs. Ir jāiemācās sevi mīlēt un būt pacietīgai, jo nekas nenāk viegli un ātri, bet nenokar degunu. Ja ir gribēšana, tad viss pārējais atnāks pats par sevi. ielūkojies spogulī un saskati sevī slaidu, skaistu, dzīvespriecīgu sievieti. Jo katra sieviete pa savam ir skaista un apbrīnojama, un vīrieši to saskata un novērtē. Tev tikai pašai jāiemācās sevi mīlēt. Skaistums un veselība ir atkarīga tikai no mums pašiem, un tas ir neapstrīdāms fakts. Lai mūsu veselība un skaitums priecētu mūs, mums ir jāveic veselīgais dzīvesveids, jānodarbojas ar sportu, jāsāk sekot līdzi savam uzturam, bet pats galvenais bieži smaidiet un priecājaties par dzīvi. Vairāk ieviešat savā dzīvē pozitīva un vienmēr labu garastāvokli. Jūs paši ievērosiet, ka sāks uzlaboties jūsu veselība, pašsajūta, garastāvoklis, un jūs tā kā no jauna atplauksiet. Ar labu un pozitīvo noskaņojumu sāc ķerties pie konkrētām darbībām. Noskaidro, cik kilogramus tu sver un cik vēlies nomest. Bet nesasteidz pārāk ātri nomest svaru, jo tas nemaz nav veselīgi, sāc ar mazumu 2-3 kilogrami vienā vai divās nedēļās, tas būs pat ļoti labs rezultāts. Pirms sāc kādu diētu atsakies no kaitīgiem ieradumiem - nelieto alkoholu, jo tas neitralizē jebkuras dietas iedarbību un no dietas nebūs nekāda rezultāta, nesmēķē, izvairies no kafijas un gāzēto dzērienu lietošanas.

Sāc lietot uzturā daudz dārzeņus, piena produktus ,zivis, augļus, zaļos salātus, graudaugus, lieso gaļu, dzer svaigi spiestas sulas.
Lieto daudz šķidrumu vismaz 2 litrus dienā. Papildus uzturies daudz svaigā gaisā, garas pastaigas nāks tikai pa labu. Sportošana - aktīvi vingro pat skatoties seriālu var izpildīt pāris vingrojumus , jo vingrošana ir būtiska svara samazināšanas daļa. Bez tās nevar kvalitatīvi notievēt. Ne vienmēr rezultātu ievērosi uzreiz, jo muskuļu svars aizvietos tavu kādreizējo svaru. Par to nevajadzētu satraukties, jo muskuļu svars, pierodot pie slodzes, pakāpeniski samazināsies un tu ievērosi , ka kļūsti gan slaidāka, gan uzlabojās tava pašsajūta.
Lai tev izdodas!


Ja jūms šīs raksts ir nodērējis, iesakiet to arī saviem draugiem, nospiežot  zemāk uz norādītajām podziņām.


Nav komentāru: