pirmdiena, 2013. gada 13. maijs

Ja jūs esat uz dietas.



Kad cilvēks atrodas uz dietas, domas par ēdienu visu laiku aizņem prātu. Pamēģiniet, novērst uzmanību – pievēršaties lietai, kura jums sagādā prieku (hobijs),pastrādājiet ,izejiet ārā pastaigāties vai aizejiet uz kino.
Foto: about.ch
Nejūtieties bezgala vainīga ,ja apēdat kaut ko, kas ir aizliegts ar dietu. Nedomājiet, ka jūsu plāni sabruka, sāciet no rīta visu no jaunā. Neatsakāties no iešanas ciemos, tikai tāpēc , kā atrodaties uz dietas. Esot vel mājās , pirms došanas prom, apēdiet kaut ko vieglu, piemēram, salātus. Tad jums būs daudz vieglāk atturēties no kārdinājuma izgaršot visus gardumus , kuri būs uzlikti uz galda.
Ja jūs jūtaties ļoti izbadējusies, liecieties gulēt. Ja tomēr bada sajūta neļauj aizmigt, izdzeriet lēnām ar mazām mutītēm trešo daļu glāzes piena.
Ļoti labi, ja mājas ir svari un var nepārtraukti sekot līdzi savam svaram. Bet ja tomēr nav, tad var mērīt savu Tāliju ar metra mēru.
Neceriet, kā ar laiku , nometot svaru jūs varēsiet atsākt mieloties ar kūkām ,konfektēm, vafelēm. Pat pēc dietas beigām vajadzētu atteikties no saldumiem, jo jūsu svars atkal ar uzviju būs atpakaļ. Jācenšas sekot tām, ko tu ēd, ja gribās kādu saldumu, tad labāk to apēd no rīta, jo brokastis apēstais aiziet enerģijā.
Ja jūs panašķojaties no rīta, tad pusdienās un vakariņās vajadzētu kaut ko vieglu -dārzeņi, augļi, ja sviestmaize, tad bez sviesta, nevajadzētu lietot majonēzi un kečupu. Vakarā ieteicams iedzert siltu zāļu tēju.

Ja jūms šīs raksts ir nodērējis, iesakiet to arī saviem draugiem, nospiežot  zemāk uz norādītajām podziņām.

Nav komentāru: