trešdiena, 2013. gada 5. jūnijs

Ananāsu diēta


Ananāsu diēta



Foto:maniasmakowania
Ananāsu diēta skaitās viena no vispopulārākajam diētām.
Ananāsi satur ļoti maz kalorijas apmēram 50kkal uz 100gr. Turklāt ananāsa sastāvā ietilpst daudz kālija, kas veicina liekā šķidruma izvadīšanu no organisma. Vēl ananāss satur bromelainu - gremošanu veicinošu enzīmu - šīs enzīms skaitās lielisks tauku dedzinātājs. Ananāsi satur ļoti daudz organismam nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas. Diētai jāizmanto tikai svaigus ananāsus, jo konservētie ananāsi tiek pakļauti karstai, termiskai apstrādei, kuru rezultātā bromelains zaudē savas vērtīgās īpašības. Ananāsa diētu ir vērts pamēģināt!




Atslodzes ananāsu diēta uz 2 dienām

Priekš šīs diētas jums vajadzēs 2 kilogramus svaigus ananāsus un 1 litru 100% sulas bez cukura. Ananāsu sagriežat ripiņās un sadaliet četrās daļās- brokastīs, pusdienās, launagā un vakariņās. Dienas gaitā ir jāizdzer vienu litru ananāsu sulas. Vairāk neko nedrīkst ēst un dzert. Šādu diētu ir jāievēro divas dienas nedēļā.
Šīs diētas laikā jūs varat zaudēt pa divām dienām 2kg no jūsu svara. Nekaitējot savai veselībai!
Foto:pl.gdefon

 Ir vēl viens atslodzes diētas variants :
Tāpat kā iepriekšējā variantā (vienas dienas proporcija) vajadzēs 2kg ananāsus un 1litru 100% ananāsu sulas bez cukura. Ananāsiem un ananāsu sulai klāt pievienojas 100g vājpiena biezpiens un 100g vārīta, netrekna liellopu gaļa vai vārīta vistas fileja un šķēlīte rudzu maizes. Šo diētu ir jāievēro divas dienas nedēļā.


Ananāsu – Vistas diēta


Foto:kookingbee.wordpress
Šī diēta ir paraudzēta 9 dienām un pa šo laiku var zaudēt 4kg no jūsu svara. Svarīgākais diētas noteikums – pirmās 3 dienas (visas dienas  garumā) jums ir jāēd vārītu vistas fileju, kura ir vārīta bez sāls. Nākamās trīs dienas jums ir jāēd tikai svaigus ananāsus, bet beidzamajās trīs dienās jūsu ēdienkartē ir jāiekļauj gan vistas filejas, gan ananāsus. Diētas laikā jūs drīkstat dzert zaļo tēju bez cukura un minerālūdeni bez ierobežojuma. Pirms ēšanas ir ieteicams izdzert glāzi ūdens.





Svarīgi atcerēties!!!

Šī diēta nav paredzēta cilvēkiem, kuri slimo ar kuņģa čūlu, vai citām kuņģa-zarnu problēmām. 

Ja jūms šīs raksts ir nodērējis, iesakiet to arī saviem draugiem, nospiežot  zemāk uz norādītajām podziņām.




Nav komentāru: