svētdiena, 2013. gada 9. jūnijs

Kā pareizi ēst, nekaitējot figūrai?

Foto: vfxture

Lielākā cilvēku daļa, kuri cieš no liekā svara, pieļauj lielu kļūdu, našķojoties starp ēdienreizēm ar mazām uzkodām.
Parasti ātrumā apēdot kādu našķi vai kādu mazu uzkodu, mēs saņemam tik pat daudz kalorijas, cik varētu saņemt apēdot pilnvērtīgas pusdienas vai vakariņas.
Kā var panašķoties ar mazām uzkodām, nekaitējot jūsu figūrai?
Izskatīsim trīs veselīgus un maz kaloriju variantus no diētiskām uzkodām.






1.     Sviestmaize ar biezpienu- 110 kalorijas
Sviestmaize arī var kļūt par diētisku uzkodu, ja tā ir „pareiza”. Paņemiet 50 gramus ar viszemāko tauku saturu biezpienu, sajauciet to ar sarīvētu gurķi un zaļumiem. Izveidoto masu uzklājiet uz graudauga maizes šķēles. Jums būs sāta sajūta un saņemsiet tikai 110 kalorijas.


2.     Kefīra glāze un graudaugu maizes šķēle- 150 kalorijas                                                   
Noņemt bada sajūtu var neaizstājamais diētiskais dzēriens - kefīrs. Viena glāze 1 % kefīra satur apmēram 100 kalorijas. Pievienojot tam klāt šķēlīti graudaugu maizes, enerģētiskā vērtība, kuras būs apmēram 50 kalorijas un jūs iegūsiet brīnišķīgu diētisko uzkodu.

Foto:fotosearch

3.     Augļi

Neviens nav atcēlis augļu uzkodas. Augļu uzkodas ir visaktuālākās vasaras sezonās, jo vasarā tiek piedāvāts liels augļu klāsts. Nekaitējot savai figūrai, jūs varat panašķoties ar bumbieru, arbūzu, banānu, ļoti labi noņem bada sajūtu apelsīns.
Galvenais atceraties, ēst vajadzētu biežāk, bet pa mazām porcijām. Šīs veselīgās uzkodas palīdzes jums vienmēr būt labā formā, nekaitējot jūsu veselībai.

Ja jūms šīs raksts ir nodērējis, iesakiet to arī saviem draugiem, nospiežot  zemāk uz norādītajām podziņām.




Nav komentāru: