ceturtdiena, 2013. gada 4. jūlijs

Cilvēka enerģētika

Foto:astral

Ikdienā mēs daudz runājam un spriežam par cilvēka enerģiju, tās izpausmēm, tās trūkumu. Bieži runājam par labo un ļauno enerģiju.  Viss, man trūkst enerģijas!!!  Viņi izsūca visu manu enerģiju!!!  Ārprāc, viņš ir kā enerģētiskais vampīrs!!!  Man ir besis!!! Esmu nogurusi, lieciet mani mierā!!! Domāju, ka šādus izteicienus esat dzirdējuši ne reizi vien un arī ik katrs no mums kaut reizi tā ir teicis. Un ikviens, kas izjutis tādas emocijas ir domājis vai meklējis atbildes, kāpēc  tā jūtas un ko darīt, lai būtu labāk.
Viss dzīvē sastāv no enerģijām.  Cilvēks pats ir enerģija, kura katru brīdi mijiedarbojas ar citām apkārtējām enerģijām. Savās domās iztēlojaties sev apkārt krāsainu kupolu! Jūs esat šī kupola iekšpusē un esat pasargāts no apkārtējās vides ietekmes. Šis kupols ir enerģētiskais lauks jeb aura. Gan dzīvais, gan nedzīvais mums apkārt ietekmē mūsu fizisko veselību, noskaņojumu, dzīves tonusu. Pavadot ilgāku laiku kopā ar citiem, mūsu enerģētiskie lauki sāk mijiedarboties- cilvēks uzņem citu enerģētiku pretī atdodot savējo.  Cilvēkam ir jāiemācās novilkt robežas, neļaut citiem pārkāpt tās, jāmācās pasargāt sevi no citu enerģētikām, stiprināt savu enerģētisko lauku, jo no tā tiešā veidā būs atkarīga gan emocionālā, gan fiziskā veselība.
Starp mums ir cilvēki, kas spēj redzēt citu cilvēku enerģētisko lauku - auru. Viņi redz gan tās krāsu, gan kontūras, gan lielumu.  Kopumā katrs mēs varam izjust auras esamību, jo acumirklī varam izjust, vai cilvēks mums patīk vai nē. Dažreiz neapzināti saprotam, ka izjūtam nepatiku,aizkaitinājumu, bet nevaram izskaidrot to. Šī nepatika tiešā veidā atspoguļo, vai mūsu enerģētiskie lauki ir līdzīgi un atrodas „uz viena viļņa”. Dažreiz pārņem neizskaidrojama noguruma sajūta pēc sarunas ar konkrētu cilvēku, jo šķiet, ka enerģija ir izsūkta ārā.  Ir jāatceras, ka jebkurš stress, dusmas, uztraukumi, neveselīgs dzīvesveids rada izmaiņas enerģētiskajā laukā un tas var novest pie nopietnām saslimšanām.
Vislabāk cilvēka enerģētiku atjauno daba. Jau no seniem laikiem mūsu senči smēlās spēku dabā.  Koki, akmeņi, dzīvnieki izstaro enerģiju, tie ir uzlādēti gan no Visuma, gan no zemes.  Cilvēkam ar šiem dabas objektiem var notikt produktīva enerģijas apmaiņa un tā palīdzēs atjaunot cilvēka spēkus, noņems nogurumu, palīdzēs mazināt sāpes, sakārtot domas, uzlabos prāta darbību, uzlādēs ar enerģiju. Bet vienmēr ir jāatceras, ka tāpat kā cilvēkiem ar dažādiem enerģētiskajiem laukiem, tāpat arī kokiem, akmeņiem, dzīvniekiem ir katram savas enerģētiskās apmaiņas iespējas.  Vieni var dot spēku, citi to var atņemt, no vieniem var smelties enerģiju, bet citiem var atdot slikto, vieni palīdzēs un uzlabos pašsajūtu, bet citi var paņemt visu atlikušo. Esiet uzmanīgi un attiecaties ar mīlestību un patiesu ticību tam, ko dariet, kad ejat dabas plašumos.


Turpmākajos rakstos par koku un akmeņu enerģētiskajām īpašībām.....

Nav komentāru: