otrdiena, 2013. gada 2. jūlijs

Izzināt nākotni

Foto: tvnet
Cilvēki no seniem laikiem ir interesējušies par visu noslēpumaino, maģisko, neizskaidrojamo. Gandrīz ikvienam kaut reizi mūžā ir bijusi vēlme ieskatīties nākotnē, uzzināt, kas tad viņus sagaida, kā risināsies notikumi.  Kas tad vada cilvēkus, kuri meklē informāciju par visu mistisko, kuri apmeklē dažādus zīlēšanas salonus, kuri maksā lielu naudu, lai tikai ar acs kaktiņu ielūkotos aiz šī mistiskā priekškara nezināmajā nākotnē? Viņus vada ziņkārība, interese, māņticība, bailes par nezināmo, ticība augstākiem spēkiem, vēlme atrisināt samilzušas problēmas, cerība dzirdēt kaut ko skaistu un uzmundrinošu.
Mūsdienās ir tik daudz ezotērisko mācību, tik daudz veidu izzināt dabas un liktens noslēpumus, izprast šo liktens noteikto plānu. Bet vienmēr ir jāpatur prātā, ka lai kāds plāns būtu dabai, lai kāds liktenis mums būtu nolemts, tomēr tikai cilvēks pats spēj izvēlēties, cik precīzi izpaudīsies šīs nianses. Nekas nav akmenī cirsts, ir iespējas izvēlēties, vai liktenī nospraustos mērķus sasniegs ar vieglāku ceļu vai grūtāku.
Bet kā lai izvēlas starp tik daudziem piedāvājumiem, kurš nākotnes izzināšanas veids personīgi katram būtu visatbilstošākais? Sniegšu nelielu, vienkāršu  skaidrojumu dažām no šīm mistiskajām lietām un tad jau katrs var izdomāt, kas viņam tuvāks.
Astroloģija- mācība par zvaigžņu un planētu ietekmi uz cilvēka raksturu un likteni. Tā ir kā instruments mūsu dzīvē, lai izzinātu sevi un mūsu apkārtējo vidi. Profesionāls astrologs pēc cilvēka dzimšanas datiem (diena, mēnesis, gads, laiks, vieta) var noteikt, kāds ir bijis planētu stāvoklis, kāda ir planētu kustība attiecībā pret dzimšanas brīdi un kā tas ietekmē cilvēku visas dzīves laikā, kādas izaugsmes iespējas viņam tiek  dotas, kādi uzdevumi dzīvē jāveic un kādi instrumenti- īpašības tam ir dotas.
Numeroloģija – ezotēriska zinātne par skaitļiem. Skaitļi un cipari ir mums apkārt, visu var izteikt ciparos, formulās, viss tiek mērīts, veidots saistībā ar cipariem un skaitļiem. Daudzi numeroloģiju sauc arī par skaitļu maģiju. Ar tās palīdzību var noteikt Jums interesējošā cilvēka raksturu, dabas dotos talantus, saderību. Numeroloģija sniegs ieskatu nākotnē, varēs noteikt piemērotāko dzīvesvietu, labāko laiku dažādu lēmumu pieņemšanai un problēmu risināšanai.

Hiromantija – zīlēšana pēc roku līnijām. Cilvēka likteni var noteikt pēc cilvēka delnas formas un līnijām.  Pēc cilvēka delnas var noteikt cilvēka raksturu, talantus, sniegt atbildes par mīlestības jautājumiem.

Turpmāk vēl.....

1 komentārs:

Anonīms teica...

Interesanti un skaidri pateikts! Gaidīšu turpinājumu!