trešdiena, 2013. gada 3. jūlijs

Izzināt nākotni turpinājums

Foto: wordpress

      
        Ir dažādi cilvēki- vieni tic tikai paši sev un stabili pierādāmām lietām, stingriem argumentiem, citi tic visam mistiskajam, noslēpumainajam. Astroloģiju, numeroloģiju, hiromantiju varētu pierādīt, izprast, jo ir pamatojums- zvaigznes, cipari, roku līnijas. Šoreiz pievērsīšos kaut kam noslēpumainākam, ko ar loģisko prātu nevar izskaidrot. Bet atzīstieties- dziļi sirdī tomēr gribas ticēt brīnumam!
Dziedniecība- dabas dota, īpaša dāvana cilvēkam, kurš ar savu enerģētiku, prātu un dvēseli spēj ārstēt un dziedināt cilvēkus. Kā instrumentu savā darbā viņš izmanto savas rokas, kas kalpo kā instruments, lai nodotu šos enerģētiskos viļņus. Dziedināšanas laikā dziednieks atrod slimības sakni, iemeslu un novērš to. Labs dziednieks strādā ne tikai ar cilvēka slimo orgānu, bet arī ar cilvēka organismu kopumā, cilvēka psihi, palīdz izprast slimības cēloņus, palīdz saprast, kā sevi pasargāt.
Gaišredzība – spēja saņemt informāciju caur dažādiem kanāliem no augstākiem spēkiem. Cilvēki ar šādu spēju var saņemt, izprast un izskaidrot citiem gan pagātnes notikumus, gan nākotnes. Ar šīm ekstrasensorajām spējām gaišreģis var strādāt ar cilvēku fotogrāfijām- noteikt viņu atrašanās vietu, veselības stāvokli, spēj strādāt ar cilvēku piederošām mantām un pēc tām nolasīt vajadzīgo informāciju, noteikt cilvēka auru, noskenēt cilvēku un noteikt pagātnes un nākotnes notikumus. Tikai jebkuram jāpatur prātā, ka šādu cilvēku ar patiešām ekstrasensorām dāvanām nav daudz, šarlatāniem nav jāuzticas!
Spiritisms – iespēja kontaktēties ar mirušo gariem. Ar īpašu mediju starpniecību tiek izveidota saikne ar mirušo gariem, lai gūtu kādu skaidrību par viņpasauli. Jābrīdina, ka ne ik katram cilvēkam tas būtu vajadzīgs, jo ar vāju nervu sistēmu, tas ir psiholoģiski traumējoši.

Zīlēšana – veids, kā ielūkoties nākotnē, paredzēt notikumus. Ir ļoti daudz veidu- zīlēšana ar kārtīm, rūnām, zīlēšana kafijas biezumos, rituāli ar uguni, svecēm, laimes liešana Ziemassvētkos, pareģošana pēc dabas likumsakarībām.  Vēlme uzzināt atbildes uz jautājumiem, vēlme paredzēt notikumu gaitu, vēlme prognozēt notiekošo- tas viss vada cilvēku, kad viņš ķeras pie dažādām zīlēšanas metodēm. Kurš no veidiem būtu precīzāks, to lai nosaka katra cilvēka intuīcija.

Nav komentāru: